style="width:1500px;">

Fremme i England

Rundt kvart på 2 i engelsk tid var jeg fremme på london gatwick, der ble jeg møtt av en mann med et skilt med navnet til meg og hanne, en annen student fra norge som bor her i nærheten. Vi ble kjørt til Vertsfamilie våres.

Jeg bor sammen med en familie på 4, far mor en datter på 12 og en sønn på 16.  Når jeg kom var det moren og datteren som møtte meg, de virket utrolige koselige og gjestfrie og har fått meg til å føle meg som hjemme. Jeg har fått tilgang på internett på min egen pc, noe jeg er veldig glad for så blir det lettere å holde kontakten med venner og famiilie.

Etter litt over en time kom guttene hjem, nå har vi nettop spist middag. Sitter nå på rommet mitt og sjekker face og skriver på bloggen, og har så vidt pakket litt ut av tingene mine, etterpå skal vi ha ostekake til dessert.


Jeg blir heldigvis kjørt til skolen i morgen, var litt nervøs for at jeg måtte finne veien helt på egenhånd. Det virker utrolig koselig her, Margate er en ganske gammeldags by, mange gamle hus. Kjempe fin strandlinje. Margate er englands badeby, så mange fra london kommer hit om sommeren for og feriere, Strendene ser ut som syden og det er fortsatt ganske varmt her, det er fortsatt sommer her nede:D

Gleder meg utrolig til skolen i morgen for å hilse på nye folk og for og se mer av byen og bli litt kjennt her.

Så langt virker det kjempe bra og bare ser frem til å være her i 3 mnd:)Her er rommet jeg skal bo på:)


Én kommentar

Gro Haily

05.09.2010 kl.22:59

Så bra at du har kommet vel frem da :D

Kommenter her, vennligst ikke reklamer for egen blogg!

Kathrine Evensen

down under

25, Asker

Freelancer. Elsker reise, Makeup og en sunn livsstil<3

bloglovin

Moteblogger

Kategorier

Arkiv

hits