style="width:1500px;">

Kjære lesere

Kjære lesere <3

Pc'n min har vært supertreig og ti slutt konka helt, defor har det sesverre blitt alltfor lite blogging fra min side og jeg har såklart mistet mange lesere.

Bloggen begynnte å bli ganske populær og jeg håper å få min faste lesere tilbake igjenn, får nå ny pc og skal begynne å blogge på nytt tenkte jeg:)) Hverdagen er veldig travel og blogging hver dag kommer det nok aldri til å bli igjenn med sene vakter på jobb, trening 3 ganger i uken osv og i tilegg prøve å ha et sosialt liv ble bloggen rett og slett for tidkrevende. Men bloggen vil bli oppdatert gjevnligere så håper dere vil titte innom en gang i blandt!

Siden sist jeg har gjort litt mere makuparbeider, tenkte å legge ut et bilde her fra en shoot vi gjorde for en liten tid tilbake. Hvis dere vil se mer blir jeg veldig glad om dre følger meg på facebook, søk på makeupartist Kathrine Evensen.I slutten av mai skal jeg også assistere en veldig flink makeupartist som heter sølvi strifeldt, vi får en modell fra london som jeg skal sette opp håret til, det blir veldig morro:)

Prekæs!

Ingen kommentarer

Kommenter her, vennligst ikke reklamer for egen blogg!

Kathrine Evensen

down under

25, Asker

Frisør og makeupartist. Var deler av læretiden i England og tok min utdannelse innen makeup i london. er fortiden paa backpacking i Australia. kontakt: kathy_90_37@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin

Moteblogger

Kategorier

Arkiv

hits