style="width:1500px;">

Jeg skal ut å reise !!

Om ganske akkurat 3 uker, skal jeg ut å reise på min livs største opplevelse ( antar jeg)

Reisen går til fantastiske Australia som jeg har drømt om veldig lenge !!! Jeg lander i Asutralia, Sydney  25 juli. Planen er å reise rundt og oppleve Australia og å ta småjobber underveis. Jeg har ingen konkret plan enda, og det er det som er så deilig. Reise fra det kjedelige A4 hverdagslivet her hjemme og bare NYTE friheten!!

Det har vært mye å tenke på ang å reisen og det er deilig å kjenne at alle bitene begynner å komme på plass:)

I dag fikk jeg min kjempe store ryggsekk i posten som allt skal få plass oppi, har kjøpt inn MYGGA og permetrinspray, lakenpose og fiberhåndkler;) Greit med allt som tar lite plass:) Ikke lett å skulle pakke livet sitt nedi en ryggsekk:)

 

Derfor kommer også bloggen til å komme litt mere til live igjenn, men med et helt nytt fokus. Kan godt tenkes at jeg vil poste noe om hår og makeup en gang i blant, men hovedfokuset vil være å oppdatere om reisen min, for de som skulle være interreserte:)

 

Ingen kommentarer

Kommenter her, vennligst ikke reklamer for egen blogg!

Kathrine Evensen

down under

25, Asker

Frisør og makeupartist. Var deler av læretiden i England og tok min utdannelse innen makeup i london. er fortiden paa backpacking i Australia. kontakt: kathy_90_37@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin

Moteblogger

Kategorier

Arkiv

hits