style="width:1500px;">

Støttet du tv aksjonen? Med baobab bodybutter kan du gjøre en forskjell!

Epoch Baobab Body Butter er en krem som inneholder shea butter og baobabfrukten fra det Afrikanske baobabtreet - som har 6 ganger så høyt innhold av C-vitaminer som en appelsin og et veldig høyt innhold av antioksidanter. Den gjør huden myk og velduftende, gjør "fiskeskjell-aktige" legger om til myke og gjør underverker etter en varm dag i sola, mens den også holder myggen unna.

For hver Epoch Baobab Body Butter som selges blir 25 cent donert til Malawi Seeds of Hope Project. Denne donasjonen blir brukt til å kjøpe opp ulike viktig og nyttige trær til folket i Malawi, blant annet baobab og andre frukttrær. I mai 2015 hadde mer enn 550 000 trær blitt donert og plantet i Malawi på grunn av dette prosjektet.

Ved å bruke Epoch Baobab Body Butter, vil du ikke bare får en silke myk hud, men du kan også gjøre en konkret forskjell for verden.

Hva er dine erfaringer?


mail meg på kvestad1990@Outlook.com  for mere info eller om du er interessert i å prøve noen av produktene!!

 

Ingen kommentarer

Kommenter her, vennligst ikke reklamer for egen blogg!

Kathrine Evensen

down under

25, Asker

Frisør og makeupartist. Var deler av læretiden i England og tok min utdannelse innen makeup i london. er fortiden paa backpacking i Australia. kontakt: kathy_90_37@hotmail.com leser denne bloggen NÅ

bloglovin

Moteblogger

Kategorier

Arkiv

hits